Ezt a hirdetést archiválták.

Microsoft Office Professional 2016 Elektronikus licenc Windows és Mac+számla+antivírus

Komárom Komárom
7 éve, 10 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Avengers Blue  törölköző 70x140 cm - Jerry Fabrics
    Komárom
    Avengers Blue törölköző kiváló minőségű nyomattal, 100% pamut frottírból 40°C-on moshatóAnyaga: 100% pamut - frottírMérete: 1x 70/140 cm...
    • Egyéb eladó - Komárom
    1 napja, 21 órája
    6 900 Ft
  • Sörös korsó törölközö 70x140 cm - Detexpol
    Komárom
    Sörös korsó törölköző kiváló minőségű nyomattal, 100% pamut frottírból 40°C-on moshatóAnyaga: 100% pamut - frottírMérete: 1x 70/140 cm...
    • Egyéb eladó - Komárom
    1 napja, 21 órája
    6 800 Ft
  • GRACO- MARK MAX X Procontractor
    Komárom
    eladó keveset használt GRACO MARK MAX X procontractor 30 méter tomlóvel és szórópisztolyal , a gép használható glet és festékszórásra alkalmas bármilyen nagy feluletre. Szerviz és alkatrészt ha biztosítom . Ahogy a képeken látni a gép újszerú nem sok...
    • Egyéb eladó - Komárom
    1 hete
    5 500 €
  •  Graco Szórógép, Reactor, Glettszóró, Festőgép, GRACO- szervíz, Graco alkatrészek
    Komárom, Graco Szórógép, Reactor, Glettszóró, Festőgép,
    Szlovákiáról határmentén Graco reactorokat és nagynyomású festógépeket kínálok. Eladók új és használt Graco szórógépek új és használtak. EU-s adószámmal rendelkezóknek Áfa nélkul Festőknek. nagynyomású szórógépek a legjobb áron, Glett szórásra alkalm...
    • Egyéb eladó - Komárom
    1 hete
    5 500 €
  • Minnie egér Hearts törölköző 70x140 cm - Jerry Fabrics
    Komárom
    Minnie egér Hearts minőségi nyomattal, 100% pamut frottírból40°C-on moshatóAnyaga: 100% pamut - frottírMérete: 1x 70/140 cm...
    • Egyéb eladó - Komárom
    3 hete
    6 800 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3083680
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az Office Professional 2016 a következőket tartalmazza:
Office-programcsomag
 
Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, OneNote 2016, Outlook 2016, Publisher 2016 és Access 2016.Előrefizetés! összes nyelv!
Örökös licenc!Ingyen 1 vírusirtó- McAfee,AVG,Avast,Kaspersky,BitDefender vagy Eset.
A Windows 7 vagy újabb operációs rendszerekkel kompatibilis.
Gondolatait az Ön számára leghatékonyabb módon rögzítheti – billentyűzettel, tollal vagy érintőképernyővel.
Könnyűszerrel az Office gyakorlott felhasználójává válhat. Ha segítségre van szüksége, írja be a menüszalag új Mutasd meg mezőjébe a kérdését, és a súgó választ ad arra.
Az új témákkal beállíthatja úgy az Office-t, ahogy Önnek kényelmes a használata. A nagy kontrasztú Sötét és Sötétszürke téma kíméli a szemet, a Színes téma pedig az összes eszközén egységes, modern megjelenést biztosít.
Egészítse ki az olvasás élményét a Bing által kínált Háttérismeretek funkcióval, amely az Office-fájlok olvasása közben megjeleníti a témához kapcsolódó információt az internetről.
A beállítások és a kialakítás legnagyobb részének elvégzését a kezdőképernyőről elérhető sablonok valamelyikére bízhatja, hogy Önnek már csak az elképzelésekre és az adatokra kelljen figyelnie.
A Word-dokumentumokban nyomon követheti a megjegyzéseket, és az új válasz gombbal készként jelölheti meg őket.
A PDF-dokumentumok tartalmát közvetlenül átemelheti a Wordbe. Megnyithat PDF-fájlokat, és ugyanúgy szerkesztheti bennük a bekezdéseket, listákat és táblázatokat, mint az ismerős Word-dokumentumokban.
Időt takaríthat meg, ha az Excelben formázza az adatokat, mert így gyorsabban vonhat le következtetéseket az adatokból. Az új eszközök felismerik az alkalmazott mintákat, és automatikusan kiegészítik az adatokat.
Az Excel új, modern grafikonjaival és diagramjaival többféle módon elemezheti és mutathatja be az üzleti adatait. Az Excel felkínálja az adatokhoz legalkalmasabb diagramokat, és előnézetben mutatja meg, hogyan fognak megjelenni az adatok.
Az Excelben egy kattintással készíthet alapszintű előrejelzéseket az adatsoraiból a jövőbeli trendek ábrázolásához.
A PowerPoint-bemutatókat az interneten keresztül is megoszthatja, ha elküld egy rájuk mutató hivatkozást, vagy az ingyenes Office Bemutató szolgáltatással juttatja célba őket, hogy a hallgatóság bárhonnan bekapcsolódhasson az előadásba.
A OneNote-jegyzetfüzetekbe beágyazhat Excel-számolótáblákat, diagramokat, hangklipeket, videókat és szinte bármilyen más típusú fájlt. A jegyzeteket a program menti, kereshetővé teszi, és szinkronizálja a más eszközökön futó OneNote-alkalmazásokkal, így bárhonnan használhatja és megoszthatja őket.
Gyorsabban reagálhat az üzenetekre a szövegbe ékelt – közvetlenül az eredeti üzenet szövegében elhelyezett – válaszokkal az Outlookban. Egyszerűen csak írja be a választ az Olvasóablakban.
Időt takaríthat meg az új online fényképnyomtatási lehetőségekkel a Publisherben.
Az Accessben gyorsan listázhatja és összegezheti a kapcsolódó táblákból vagy lekérdezésekből származó adatokat. Ha szeretné megnyitni egy adott elem részletező nézetét, egyszerűen csak kattintson az elemre.

Elhelyezkedés
Komárom

Komárom

 
Elhelyezkedés
Komárom

Komárom