Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Külföldi nyelvtanfolyamok és középiskola tanulmányok

Komárom
8 éve, 4 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2070724
  • Kategória: Tanfolyam
  • Alkategória: Nyelvtanfolyam
Leírás
Dr Bubo ügynökségünk 9 éves tapasztalattal rendelkezik a nyelvtanfolyamok közvetítése terén több, mint 40 országban szerte a világon. Kiemelt fontosságú számunkra, hogy ügyfeleink a lehető legtöbb, a tanulmányutakkal kapcsolatos információt megtalálják a weboldalukon, valamint internetes levelezés formájában a lehető legtöbb tájékoztatást megkapják, hogy az ügyintézés a lehető legkényelmesebb legyen a kliens számára.
A vállalat abban különbözik leginkább a hagyományos ügynökségektől, hogy a tanulmányi utak, nyelvtanfolyamok, repülőjegyek és az utasbiztosítás, internetes értékesítésére specializálódik, több kiszolgálón keresztül. Egyre népszerűbbek a középiskolai tanulmányutaink is, amit már 12 ország területén kínálunk. A legtöbb esetben a kommunikáció e-mailen, illetve telefonon keresztül történik az ügyfél és munkatársaink között. A személyes látogatás az irodába nem kötelező, ezért is rendelkezhetünk ügyfelekkel egész Szlovákiából, Csehországból és Magyarországról. Természetesen az a tény, hogy megpróbálunk mindent interneten és telefonon elintézni a klienseink számára nem jelenti azt, hogy nem lehet személyesen meglátogatni irodánkat. Éppen ellenkezőleg, nagyon szívesen várjuk az érdeklődőek a komáromi irodánkban személyes tanácsadásra.
Külföldi nyelvtanfolyamon gondolkodik? Nehabozzon tovább és forudljon hozzánk bizalommal! Örömmel segítünk Önnek mindenben!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Dr Bubo

  • 0042135-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Komárom


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    3 Hónap alatt angolul a Hello London Studio Komárom Angol nyelviskolájában
    Komárom
    3 Hónap alatt angolul a Hello London Studio Komárom Angol nyelviskolájában Nyelviskolánk 3, 6, 9 hónapos kurzusainkon felkészít az alapoktól teljesen: általános / gazdasági középfokú szintre hogy, jobb esélyekkel boldogulj az életbe! www.hello-london...
    • Nyelvtanfolyam - Komárom
    5 éve, 3 hónapja
  • Régen frissült
    KÜLFÖLDI NYELVTANFOLYAMOK ÉS KÖZÉPISKOLAI TANULMÁNYOK
    Komárom, Roľníckej školy 873
    Külföldi nyelvtanfolyamon gondolkodik? Ne habozzon tovább és forduljon hozzánk bizalommal. Örömmel segíttünk Önnek mindenben. A Dr Bubo ügynöksége 9 éves tapasztalattal rendelkezik a nyelvtanfolyamok közvetítése terén, több, mint 40 országban. Az ügy...
    • Nyelvtanfolyam - Komárom
    8 éve, 4 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Dr Bubo

  • 0042135-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Komárom